Fórum - hledám investora

Datum 09.03.2010

Vložil Michal Račák

Titulek Mexická Restaurace

Dobrý den

V říjnu 2009 jsem otevřel Mexickou Restauraci v Lázeňské oblasti Teplic www.donmiguel.eu
Sehnal jsem si investora, který mi půjčil bezúročně 300.000,- Kč
Chtěl investovat dál a pomoc s chodem restaurace, ale dostal se do potíží a nemůže investovat dál.
Do dubna chce investici vrátit, ale restaurace není tak dobře rozjetá, abych mu to mohl vrátit a nemám ani daňové přiznání, abych si mohl zažádat o půjčku.
Restaurace prosperuje a chodí sem čím dál víc spokojených zákazníků.
Je potřeba ještě udělat pár menších úprav a hlavně chybí reklama na kterou nemám dostatek financí.
Tato restaurace má budoucnost, ale pokud neseženu investora, který mi pomůže, tak to budu muset zavřít a to bych nerad.
Nabízím 50% z čistého výdělku jak s této restaurace, tak do budoucna z dalších gastronomických podniků, které se otevřou.
Jsem velmi zapálený do gastronomie a mám hodně zkušeností s chodem restaurací. Jen chybí ty finance a lidi se budou stále stravovat v restauračních zařízeních.
Pokud by měl zájem kdokoli investovat a mít 50% podíl, tak mě kontaktujte na MichalRacak@donmiguel.eu, nebo telefonicky na 777737483 a můžeme se sejít v Teplicích.
U dobrého jídla v krásném prostředí se můžete rozhodnout.
S pozdravem Michal Račák

Zpět na diskuzi

Akcie a Komodity Vrchol.net WarrenBuffett.cz iAkcie Investoři.net

Akcie | Akcie CZ | Akcie Komodity | Dlužníci | Hedge fond | i-Akcie | Investiční poradenství pro firmy a movité osoby | Poradce